Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Ерик тен Хаг е против продажбата на Мейсън Грийнууд

Автор: tribunamanunited
Източник: SportsMole
780
Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е против това клубът да продаде Мейсън Грийнууд през това лято, като най-вероятният изход от ситуацията се очертава напускане под наем.

"Червените дяволи" провеждат вътрешно разследване, откакто обвиненията бяха свалени, и се очаква окончателното решение по случая да бъде оповестено преди началото на кампанията 2023-24.

Манчестър Юнайтед
Звездата на Манчестър Юнайтед Амад Диало назова следващата си предпочитана дестинация, ако отново напусне Олд Трафорд под наем през това лято.

Котдивоарецът прекара сезон 2022/23 в Съндърланд от Чемпиъншип, отбелязвайки 13 гола, за да помо...
Има още няколко опции на масата пред Манчестър Юнайтед, включително пълното му освобождаване, продажбата му или връщането му обратно в състава за следващия сезон.

Въпреки това пускането под наем през това лято изглежда се е превърнало в най-вероятното крайно решение, като редица клубове вече са се обърнали към "Червените дяволи", за да обсъдят параметрите на евентуална сделка.

Sportingwin banner
Твърди се, че най-малко един турски гранд се интересува от играча, докато Ювентус, Милан и Рома също бяха свързвани с нападателя през последните седмици.

В същото време излязоха информации, че Грийнууд е пуснал имението си на пазара за наеми, подхранвайки слуховете, че ще прекара кампанията 2023-24 далеч от клуба в опит да възстанови кариерата си.

Грийнууд има още две години до изтичане на договора си в Манчестър Юнайтед и към момента изглежда малко вероятно той да бъде освободен от клуба или пък да бъде продаден на друг отбор, след като самият Тен Хаг не одобрява подобна развръзка за бъдещето на играча.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ТРАНСФЕРИТЕ в ЗАЩИТАТА?!? Аксел Дисаси, Юриен Тимбер, Марк Гуехи, Гонсало Инасио, Бенжамен Павар" отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини