Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Играчите на Манчестър Юнайтед „не искаха Хари Магуайър за капитан“ се твърди в нови разкрития от съблекалнята на Манчестър Юнайтед

Съобщава се, че Хари Магуайър ще иска да напусне Манчестър Юнайтед през това лято, след като беше лишен от капитанската лента
Автор: tribunamanunited
Източник: SportBible
732
30-годишният Магуайър остана назад в йерархията на защитниците на Манчестър Юнайтед, откакто Тен Хаг беше назначен за мениджър през миналото лято.


Въпреки че Магуайър запази капитанската лента през миналия сезон, неговият заместник Бруно Фернандес беше де факто капитан през по-голямата част от кампанията.

В неделя Ерик тен Хаг информира Магуайър, че планира да смени капитана си за предстоящия сезон, като лиши английския национал от тази му роля.

Sportingwin banner
Магуайър потвърди тази информация в изявление в социалните медии, в което изрази разочарованието си, но обеща да подкрепи всеки, който бъде избран за негов заместник.

Трансфер за €30 милиона в Манчестър Юнайтед е „блокиран“ от „един проблем“
Според докладите Ман Юнайтед трябва да продаде двама играчи, за да „финансира“ трансфер на полузащитника на Фиорентина и Мароко Софян Амрабат.

...
"Сън" твърди, че Магуайър е бил "ядосан, шокиран и разстроен" от Тен Хаг, след като е бил информиран за решението на мениджъра по време на последната тренировка на отбора.

Твърди се, че „бесният“ Магуайър сега ще иска да напусне клуба, като Уест Хям, Тотнъм и Нюкасъл се интересуват от него – а Челси също обмисля да се включи в надпреварата за подписа на защитника.

Евертън и Уест Хем Юнайтед имат „конкретен интерес“ към играч на Манчестър Юнайтед за £35 милиона
Съобщава се, че защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е обект на голям интерес от съперниците от Висшата лига Евертън и Уест Хем Юнайтед.

Твърди се, че английският централен защитник е един от многото играчи, на които Ерик тен Хаг би...
Журналистът от "Манчестър Ивнинг Нюз" Самуел Лъкхърст твърди, че Тен Хаг е избрал да отстрани Магуайър като капитан, отчасти защото „много“ играчи на Юнайтед не са го искали за тази роля.

„Тен Хаг трябваше да смени капитана, особено след като #mufc (Манчестър Юнайтед) са готови да оставят Магуайър да напусне. Магуайър беше преждевременно повишен от [Оле Гунар] Солскяер и много съотборници не го имаха за капитан“, туитна Лъкхърст в една от социалните мрежи. „Той поне се справи професионално с паданието си в Юнайтед, за разлика от други", коментира още журналистът.

Скорошен доклад на "Дейли Мейл" твърдеше, че Магуайър иска да остане на "Олд Трафорд" и да се бори за мястото си, докато той все още смята себе си за важна фигура в отбора. Това обаче е информация отпреди отнемането на капитанската лента на играча от страна на мениджъра Ерик тен Хаг.

Манчестър Юнайтед все пак няма да принуждава Магуайър да напусне, но клубът би изслушал оферти от около £40 милиона за него.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ЕДИН от ЧЕТИРИ ТОП ПРИОРИТЕТА за ЕРИК ТЕН ХАГ!!! ТРАНСФЕРЕН ХАОС в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини