Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Трансфер за €30 милиона в Манчестър Юнайтед е „блокиран“ от „един проблем“

Ерик тен Хаг трябва да се отърве от двама играчи, за да „финансира“ приоритетен трансфер
Автор: tribunamanunited
Източник: Football365
1796
Според докладите Ман Юнайтед трябва да продаде двама играчи, за да „финансира“ трансфер на полузащитника на Фиорентина и Мароко Софян Амрабат.


Централният полузащитник е доста активно свързван с Юнайтед и Тотнъм Хотспър през последните месеци.

Репутацията му се извиси особено след звездното му представяне на миналогодишното Световно първенство, когато помогна на Мароко да достигне до полуфиналите на състезанието.

Отговорът за Ерик тен Хаг на проблемите в халфовата линия на Манчестър Юнайтед е точно под носа му
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг работи неуморно, за да получи нов халф в състава си. ...
Докато Расмус Хойлунд от Аталанта е най-голямата цел за нов нападател на Юнайтед, от клубът също така продължават да се интересуват от Амрабат, който може да струва около 30 милиона евро (25 милиона паунда) през това лято.

Sportingwin banner
The Independent съобщава, че „Юнайтед са направили първоначални запитвания за звездата на Фиорентина и Мароко Амрабат, но всеки следващ ход зависи от продажбите“.

Евертън и Уест Хем Юнайтед имат „конкретен интерес“ към играч на Манчестър Юнайтед за £35 милиона
Съобщава се, че защитникът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър е обект на голям интерес от съперниците от Висшата лига Евертън и Уест Хем Юнайтед.

Твърди се, че английският централен защитник е един от многото играчи, на които Ерик тен Хаг би...
В доклада се твърди, че Ерик тен Хаг ще търси „по-нататъшно укрепване на халфовата си линия“, след като подпише с Онана и нападател (Хойлунд, най-вероятно).

Но „дългосрочната трудност на Манчестър Юнайтед за продажба на играчи беше изострена“ от „парите на саудитската професионална лига, които раздуват сумите и засягат плановете, както също и продължаващият застой на силно конкурентния пазар за № 9“.

Също така се отбелязва, че „усещането на "Олд Трафорд" е, че Скот Мактоминей и още един играч ще трябва да напуснат, за да финансират (сделка за) Амрабат особено ако цените за Онана и Хойлунд надвишават текущия бюджет“.

2 7.14.23 2.webp
( Източник снимка- Getty )
Съобщава се, че от Уест Хем възнамерява да „засилят интереса си“ към Мактоминей, след като бъде обявено преминаването на Деклан Райс в Арсенал. Освен към своя сънародник Дейвид Мойс има „предварителен интерес“ към „потенциална сделка за заем“ за Хари Магуайър, се допълва в доклада на The Independent.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ЕДИН от ЧЕТИРИ ТОП ПРИОРИТЕТА за ЕРИК ТЕН ХАГ!!! ТРАНСФЕРЕН ХАОС в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини