Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Отговорът за Ерик тен Хаг на проблемите в халфовата линия на Манчестър Юнайтед е точно под носа му

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг в момента се бори да сключи сделка за полузащитник, който да подсили отбора преди следващия сезон
Автор: tribunamanunited
Източник: MEN
1553
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг работи неуморно, за да получи нов халф в състава си.
Мейсън Маунт беше първата му цел, която изглеждаше реалистична в началото, тъй като "Червените дяволи" успяха да договорят лични условия на играча с минимални усилия. Това, което не беше очаквано, беше нежеланието на Челси да се споразумеят за подходяща сума за играч с изтичащ договор в края на следващия сезон.

Sportingwin banner


Досега Юнайтед видя три свои оферти отхвърлени от сините за Маунт, а червените вече обмислят да се оттеглят напълно от сделката. Полузащитникът на Брайтън и Хоув Албиън Мойзес Кайседо вече е в списъка с цели на клуба.

Манчестър Юнайтед
Босът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг се надяваше да привлече Маунт на Олд Трафорд, след като стана ясно, че той иска да напусне Челси.

...
От друта страна, от Манчестър Юнайтед обмисляха да възобновят интереса си към Адриен Рабио, но тази опция вече отпадна, след като французинът преподписа с Ювентус във вторник.

Манчестър Юнайтед
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед иска да получи £20 милиона от продажбата на изпадналия в немилост полузащитник Фред през това лято.

Бразилският национал като че ли не успя да оправдае цената си от £50,7 милиона, откакто се присъедини към...
С изчерпване на опциите Тен Хаг може да се върне към решение, което е било точно под носа му през цялото време - Марсел Забицер.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )
До ненавременната си контузия Забицер беше един от най-силните играчи на Юнайтед през втората половина на кампанията. Пристигането му под наем от Байерн Мюнхен в последния ден от трансферния прозорец добави така необходимото подсилване, но той беше повече от просто заместник на Кристиан Ериксен.

Класата на австриеца пролича най-силно в първия мач със Севиля от четвъртфиналната фаза на турнира Лига Европа, когато той показа, че се справя много добре в по-атакуваща позиция, успявайки да се разпише на два пъти във вратата на испанците.

Марсел Забицер може да се окаже правилния човек за Манчестър Юнайтед, като Байерн бяха щастливи да го пуснат под наем, което предполага, че той също не би струвал огромна сума, за да бъде привлечен на "Олд Трафорд". Ако Тен Хаг търси рентабилно решение за ситуацията си в полузащитата през това лято, той няма да сгреши много, ако се насочи към австрийския национал.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ТРАНСФЕРИТЕ в ХАЛФОВАТА ЛИНИЯ?!? Мейсън Маунт, Деклан Райс, Адриен Рабио, Жоао Палиня, Мойзес Кайседо" отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини