Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед е все по-близо до суперзвезда от Стария континент, чието ниво Ерик тен Хаг счита за „по-високо от Виктор Осимхен“

Автор: tribunamanunited
Източник: Caughtoffside
1831
След като остават само няколко мача от сезон 2022/23 на Висшата лига, разговорите неизбежно скоро ще се насочат към отварянето на трансферния прозорец и съответно - кои играчи – Виктор Осимхен и Хари Кейн например – къде могат да се окажат преди началото на кампания 2023/24.



Този със сигурност ще бъде още един натоварен трансферен прозорец, като един ход на даден клуб ще даде началото на падащо домино от централни нападатели, които ще сменят клубовете си в цяла Европа.

Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед има шанс да подпише със следващия Кристиан Ериксен за почти половината от цената на Антони

Ерик тен Хаг със сигурност иска да добави полузащитник към съсава си през идното лято, когато трансферният прозорец отвори отново в края на сезона.



Смята се, че Ерик тен Хаг иска нов атакуващ таран в Манчестър Юнайтед, а Джейми Карагър от Sky Sports предполага, че Олд Трафорд е единствената реалистична дестинация за Хари Кейн.

В доста вероятния случай, че президентът на Тотнъм Хотспър - Даниел Леви, отново ще се запъне за подобен трансфер и преследването на Кейн ще се превърне в дълга, проточена афера, това отваря възможността Червените дяволи да преследват други нападатели през лятото, които биха могли да бъдат налични на пазара.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Брайтън - Манчестър Юнайтед от Висшата Лига???

И както изглежда, има един централен нападател на Стария континент, който очевидно Ман Юнайтед вече следи доста усилено и според Sky Sports Германия, гигантът от Висшата лига го класира „по-високо от Виктор Осимхен.“

„Юнайтед натискат силно. Интересът им е върху него“, каза журналистът на Sky Sports Германия Флориан Плетенбург.

„Това е клубът, който в момента проявява най-голям интерес – дори повече от Байерн. В Юнайтед Коло Муани е класиран по-високо от Виктор Осимхен.”

На този етап не е ясно каква цена ще иска Айнтрахт Франкфурт към този момент, въпреки че надеждният журналист Фабрицио Романо написа в Туитър, че ще отнеме „луда оферта“, за да може Манчестър Юнайтед да привлече футболиста в своите редици.



Рандал Коло Муани е с пет години по-млад от Хари Кейн, но няма опит във Висшата лига, и привличането му в Манчестър Юнайтед ще е сериозен риск за клуба, ако се стигне до такъв трансфер.

ГЛЕДАЙ видеото #ПРЕДИМАЧА с Брайтън отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини