Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед има шанс да подпише със следващия Кристиан Ериксен за почти половината от цената на Антони

Манчестър Юнайтед привлече Кристиан Ериксен и Антони през миналия летен трансферен прозорец
Автор: tribunamanunited
Източник: Express.co.uk
1487
Ерик тен Хаг със сигурност иска да добави полузащитник към съсава си през идното лято, когато трансферният прозорец отвори отново в края на сезона.



В тази връзка Манчестър Юнайтед е сред отборите, които следят Джеймс Мадисън, а Лестър е готов да продаде основния си плеймейкър в края на сезона. Оферта от около £45 милиона би трябвало да е достатъчна, за да се сключи сделката и ако англичанинът се премести на Олд Трафорд, той ще бъде идеалният дългосрочен заместник на Кристиан Ериксен. Английският национал също би бил почти наполовина по-евтин от Антони и този ход със сигурност ще удовлетвори както Червените дяволи, така и самия играч.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Брайтън - Манчестър Юнайтед от Висшата Лига???

От Манчестър Юнайтед знаят, че разчитат основно на Бруно Фернандеш и Ериксен, за да влеят креативност в отбора, а Тен Хаг смята, че има нужда от повече подкрепления в тази част на терена, тъй като иска да се бори за титлата във Висшата лига през следващия сезон.

Манчестър Юнайтед

Звезда на Манчестър Юнайтед си заслужи нов договор след победата над Астън Вила

Според Daily Star Манчестър Юнайтед е готов да удължи договора на Виктор Линдельоф. 28-годишният централен защитник напоследък успя да се съживи след дълго време прекарано на резервната скамейка. И изявите му впечатлиха мениджъра Ерик тен Хаг. Нидерл...


И Джеймс Мадисън е един играч, локализиран на радара на Ерик тен Хаг, като в понеделник стана ясно, че Лестър са готови да пуснат халфа през това лято, докато се подготвят за нова ера на Кинг Пауър Стейдиъм.

И тази нагласа не зависи от това дали клубът ще успее да предотврати заплахата от изпадане от Висшата лига.

Манчестър Юнайтед
(Източник снимка- Getty)


Това, което помага на каузата на Юнайтед, е, че Мадисън вероятно има желание да се присъедини към тима от Олд Трафорд.

Първо, защото Червените дяволи са отбор, вървящ нагоре под ръководството на Ерик тен Хаг. Нидерландецът размаха магическата си пръчка, откакто пое управлението, въпреки че настояваше, че не е Хари Потър.

Тимът вече спечели Купата на Лигата през този сезон, като същевременно стигна и до финала на ФА Къп. А също и Юнайтед е на ръба да се завърне в Шампионската лига.

Второ, Джеймс Мадисън е фен на Юнайтед.

Английският национал има снимки с екипа на Манчестър Юнайтед като дете и е израснал, обожавайки велики играчи като Уейн Рууни и Дейвид Бекъм.

Гледайте довечера ЛАЙФА #ПРЕДИМАЧА с Брайтън в 19:00 часа в канала в YouTube:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини