Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Звезда на Манчестър Юнайтед си заслужи нов договор след победата над Астън Вила

Манчестър Юнайтед е готов да удължи договора на своя 28-годишен централен защитник Виктор Линдельоф за още една година
Автор: tribunamanunited
Източник: Daily Star
1188
Според Daily Star Манчестър Юнайтед е готов да удължи договора на Виктор Линдельоф. 28-годишният централен защитник напоследък успя да се съживи след дълго време прекарано на резервната скамейка. И изявите му впечатлиха мениджъра Ерик тен Хаг. Нидерландският мениджър вече има желание да удължи договора на шведския национал.



Линдельоф премина през редиците на Бенфика, преди да се присъедини към Манчестър Юнайтед през лятото на 2017 г. Тогавашният шеф на Юнайтед Жозе Моуриньо подписа с играчa от португалския клуб за £32 милиона. Оттогава той иma важна роля в клубa.

Манчестър Юнайтед

Нюкасъл засилва интереса си към играч на Манчестър Юнайтед, който е в разцвета на силите си

Нюкасъл изпреварва конкурентните "ухажори" в надпреварата за подпис със звезда на Манчестър Юнайтед, която е „на път да напусне“ според различни медийни съобщения.



Контузиите обаче са основна пречка за шведския национал. Линдельоф вече участва в над 220 мача за Червените дяволи. И докато той беше важна част от първия отбор в продължение на доста години, 28-годишният играч изпадна назад в класацията през последните два сезона.

Но контузиите на Рафаел Варан и Лисандро Мартинес създадоха шанс за шведа да продължи да взема активно участие в отбора. И шведският национал се възползва и предостави някои изключителни изпълнения. Той участва в 27 мача през настоящия сезон и е на терена повече от 1750 минути.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Facebook )


Договорът му с клуба е до лятото на 2024 г. С оставащи малко повече от 12 месеца от контракта му, клубът не възнамерява да загуби 28 годишния футболист през предстоящия летен трансферен прозорец.

Неговите представяния на терена, както и поведението му извън терена, въпреки че не е редовен играч в първия отбор, впечатлиха мениджъра на Манчестър Юнайтед. И той има желание да задържи звездата на Швеция в редиците си за следващия сезон.

Линдельоф се представи повече от задоволително за Червените дяволи в последния мач срещу Астън Вила и каквото и да се случи до края на сезона, се очаква той да бъде част от отбора и догодина. Единственият начин, при който Манчестър Юнайтед може да обмисли продажбата му, е ако в клуба получат оферта, близка до това, което са платили, за да придобият услугите му.

Гледайте #ФЕНРЕАКЦИЯ-та след мача с Астън Вила в канала в YouTube:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини