Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Нюкасъл засилва интереса си към играч на Манчестър Юнайтед, който е в разцвета на силите си

Ерик тен Хаг вече има готов заместник на шотландеца, ако се стигне до негово напускане през лятото
Автор: tribunamanunited
Източник: TeamTalk
1177
Нюкасъл изпреварва конкурентните "ухажори" в надпреварата за подпис със звезда на Манчестър Юнайтед, която е „на път да напусне“ според различни медийни съобщения.



Безмилостен доклад на Manchester Evening News наскоро посочи четири известни звезди, които трябва да бъдат оставени да си тръгнат, за да помогнат за „възстановяване на стандартите“ на Олд Трафорд.

Манчестър Юнайтед

Ерик тен Хаг пренебрегна съвета на сър Алекс Фъргюсън и задвижи плана за трансфер на топ нападател в Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед засилва преследването на Хари Кейн, стремейки се да подпише с първото си попълнение от Тотнъм след Димитър Бербатов преди 15 години.

Мениджърът на Юнайтед Ерик тен Хаг е твърд в решението си да привлече централен нападател ...


Давид де Хеа, Хари Магуайър, Джейдън Санчо и Антони Марсиал бяха въпросният квартет. Доверен източник впоследствие разкри решението на Ман Юнайтед за продажбата на Санчо на фона на твърденията, че Тен Хаг губи търпение към играча.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Астън Вила от Висшата Лига???

От друга страна, Аарън Уан-Бисака може би си е спечелил отлагане на напускането, след като впечатли с изявите си след паузата за Световното първенство. Въпреки това атакуващ ъпгрейд на десния бек – като Джеръми Фримпонг или Дензъл Дъмфрис – също не се изключва от сметките.

На Олд Трафорд се обмисля и постоянен трансфер на Марсел Забицер, след като австриецът впечатли, докато е под наем от Байерн Мюнхен. В случай, че Забицер бъде привлечен за постоятнно, Football Insider съобщава, че играта може да приключи за Скот Мактоминей.

Манчестър Юнайтед
(Източник снимка- tribunamanunited)
На 26 г., Мактоминей е в най-добрите си години като футболист. В момента обаче той прекарва това, което би трябвало да е най-добрата част от кариерата му, подгрявайки резервната скамейка.

Нюкасъл отдавна е свързван с интерес към Скот Мактоминей, като преди време Атлетик твърдеше, че Еди Хау е голям почитател на „атлетизма и способността за изнасяне на топката“ на шотландеца.



Твърди се, че Нюкасъл „продължава напред“ с ходовете си да вземе Мактоминей и е фаворит за подписа му, като като такъв оставя няколко все още неназовани съперници от Висшата лига далеч назад.

The Sun по-рано твърдеше, че Манчестър Юнайтед е поставил солидна цена от £50 милиона на Мактоминей.

Нюкасъл очевидно ще се надява да намали тази цифра, въпреки че интересът им към играча изглежда конкретен.

Еди Хау се стреми да добави последното парче към своя пъзел в средата на терена и гледа на Мактоминей като на играч, който може да се свърже добре с Жоелинтон и Бруно Гимараеш. Мактоминей вероятно ще оформи тройката в халфовата линия, с Жоелинтон отляво и Гимараеш, освободен, за да поеме ролята на бокс-ту-бокс отдясно.

И тримата от тези играчи са на възраст между 25-26 години и биха създали „дългосрочно“ халфово трио на Сейнт Джеймсис.

В случай, че Манчестър Юнайтед реши да изкара пари от трансфер на шотландеца, един играч, който може да запълни празнината, е Жоао Палиня от Фулъм.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- tribunamanunited )


Португалецът е на радарите на Ман Юнайтед, Ливърпул, Челси и Тотнъм на фона на солидна първа кампания за него в Англия.

В момента Палиня води в лигата по показателя за спечелени борби, с резултат от 119 броя, което е цели 28 повече от втория Мойзес Кайседо (91) от Брайтън.

Според последните доклади, Фулъм е оценил играча на £50 милиона паунда, така че Ерик тен Хаг може да успее да смени Мактоминей за Палиня, без да се налага да бърка дълбоко в джобовете на новите собственици, които се очакват на Олд Трафорд.

ГЛЕДАЙТЕ видеото #ПРЕДИМАЧА с Астън Вила в канала в YouTube:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини