Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед планира сделки за двама защитници на обща стойност от £90 милиона паунда

Клубът е готов да плати големи пари за нови централни защитници през лятото
Автор: tribunamanunited
Източник: Fourfourtwo
1090
От Манчестър Юнайтед са готови да платят големи пари за бранител, който наскоро спечели титлата в Италия, в опит да подсилят защитната си линия.



Миналото лято Червените дяволи похарчиха солидна сума за Лисандро Мартинес, който стана голям хит на Олд Трафорд. А предишното лято Рафаел Варан се присъедини към клуба с подобна финансова сделка.

Гласувай тук: Какви са вашите очаквания за мача Манчестър Юнайтед - Улвърхемптън от Висшата Лига???

След като Виктор Линдельоф и Хари Магуайър не успяха да впечатлят напълно Ерик тен Хаг, в отбора на Манчестър Юнайтед има реална нужда от още един централен защитник, а може би дори двама.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty)


banner
Corriere dello Sport в Италия съобщава, че Юнайтед са готови да предложат £13 милиона паунда повече от освобождаващата клауза на звездата на Наполи Ким Мин-Джае в опит да доведат южнокорееца във Висшата лига.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty images)


Ким Мин-Джае наскоро спечели Скудетото в Италия с Наполи след стабилен сезон, в който влезе като заместник на Калиду Кулибали. Твърди се, че освобождаващата му клауза е около £40 милиона паунда.

Манчестър Юнайтед
След като остават само няколко мача от сезон 2022/23 на Висшата лига, разговорите неизбежно скоро ще се насочат към отварянето на трансферния прозорец и съответно - кои играчи – Виктор Осимхен и Хари Кейн например – къде могат да се окажат преди нача...


Освен това се съобщава, че Манчестър Юнайтед е "на първа позиция" за звездата на Монако Аксел Дисаси, според Manchester Evening News. Клубът планира да плати около £40 милиона паунда за услугите му, според съобщенията.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- Getty )


И двамата са доминиращи централни защитници, които командват добре защитата. Аксел Дисаси и Ким Мин-Джае биха допълнили добре както Лисандро Мартинес, така и резервния централен защитник Люк Шоу.

Комбинираната им цена би коствала на клуба някъде около £90 милиона паунда.

Като се има предивд, че 20-кратните шампиони на Англия платиха за Хари Магуайър над £75 милиона паунда, горната сума за цели двама защитници изглежда напълно по финансовите сили на клуба.

ГЛЕДАЙТЕ #ФЕНРЕАКЦИЯ след Уест Хем във видеото отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини