Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед с изненадващ ход за трансфер на нападателя на Порто Мехди Тареми

Националът на Иран е участвал в цели 45 гола за своя отбор през изминалия сезон
Автор: tribunamanunited
Източник: CaughtOffside
1215
Според доклад на Jornal de Noticias, "Червените дяволи" следят опитния нападател от известно време и може да се опитат да направят ход за закупуването му през това лято.

Тареми беше в добра форма за Порто през изминалия сезон, като вкара 31 гола във всички състезания и записа още 14 асистенции на сметката си.

Sportingwin banner
Не е тайна, че Манчестър Юнайтед трябва да добави повече дълбочина към атаката си и 30-годишният футболист може да се окаже качествена придобивка.

"Червените дяволи" бяха прекалено зависими от Маркъс Рашфорд през миналия сезон и английският национал може да се нуждае от повече помощ и подкрепа през следващата година. Тареми може да се окаже идеалният партньор за Рашфорд през новата кампания. Освен това пристигането на 30-годишния играч ще позволи на английския национал да действа в естествената си роля на ляво крило.

Манчестър Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг работи неуморно, за да получи нов халф в състава си. ...
Докладът на Jornal de Noticias твърди, че нападателят е оценен на повече от 20 милиона евро и Манчестър Юнайтед със сигурност има финансовия ресурс да плати толкова пари за него. Подписването с доказан голмайстор като Тареми за сума от около 20 милиона евро може да се окаже една нелоша сделка.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- 2022 Getty Images )
Възможността да играе във Висшата лига на този етап от кариерата му може да бъде привлекателна опция за играча и той може да бъде изкушен да пожелае да направи този ход, ако конкретна оферта за него бъде поставена на масата.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ТРАНСФЕРИТЕ в ЗАЩИТАТА?!? Аксел Дисаси, Юриен Тимбер, Марк Гуехи, Гонсало Инасио, Бенжамен Павар" отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини