Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Нападател с 16 гола през сезона потвърди, че иска да се присъедини към Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: CaughtOffside
765
Манчестър Юнайтед продължава да желае да привлече нападателя на Аталанта Расмус Хьойлунд.

Според доклад на "Футбол Инсайдър" "Червените дяволи" вече са предложили около трима играчи като част от замяната за 20-годишния нападател по време на преговорите с италианския клуб.


От Аталанта обаче са решени да сключат само сделка, която включва пари в брой за нападателя.

Антони Марсиал може да бъде използван като разменна монета в сделката за Хари Кейн
От Манчестър Юнайтед не са се отказали да привлекат Хари Кейн през това лято, като Football Transfers съобщава, че за нападателя може да бъде отправена оферта от типа "играч плюс пари".

...
Двата клуба в момента са в преговори за трансфер през това лято и остава да се види дали ще успеят да постигнат споразумение.

Грандът от Висшата лига вече се разбра за лични условия с играча, който им потвърди, че иска да премине на "Олд Трафорд".

Преминаването във Висшата лига би било голяма стъпка в кариерата на талантливия млад нападател и той ще се стреми да демонстрира качествата си на най-високо ниво.

Sportingwin banner
Хойлунд вкара 16 гола във всички състезания през миналия сезон и той би бил солидна, дългосрочна инвестиция за "Червените дяволи".

2 7.16.2.webp
( Източник снимка- Getty )
Манчестър Юнайтед трябва да привлече качествен дългосрочен партньор за Маркъс Ръшфорд и нападателят на Аталанта определено отговаря на профила.

Ерик тен Хаг се надява да помогне на играча да се развие по-нататък и да изпълни своя потенциал, който определено е от световна класа.

Смята се, че играчът се оценява на около £60 милиона и остава да се види дали Манчестър Юнайтед са готови да похарчат толкова пари за него.

"Червените дяволи" ще трябва да подсилят и другите линии на отбора си и ще се надяват да постигнат разумна цена с Аталанта.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ЕДИН от ЧЕТИРИ ТОП ПРИОРИТЕТА за ЕРИК ТЕН ХАГ!!! ТРАНСФЕРЕН ХАОС в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини