Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Антони Марсиал може да бъде използван като разменна монета в сделката за Хари Кейн

"Червените дяволи" все още имат желание да привлекат нападателя на "Шпорите" на "Олд Трафорд"
Автор: tribunamanunited
Източник: FootballFancast
1114
От Манчестър Юнайтед не са се отказали да привлекат Хари Кейн през това лято, като Football Transfers съобщава, че за нападателя може да бъде отправена оферта от типа "играч плюс пари".

Манчестър Юнайтед с изненадващ ход за трансфер на нападателя на Порто Мехди Тареми
Според доклад на Jornal de Noticias, "Червените дяволи" следят опитния нападател от известно време и може да се опитат да направят ход за закупуването му през това лято.

Тареми беше в добра форма за Порто през изминалия сезон, като вкара 31 ...
Няма съмнение, че играчът на Тотнъм в момента е един от най-резултатните нападатели в играта, като 29-годишният футболист постигна един от най-добрите си лични резултати в кариерата си за голове във Висшата лига през миналия сезон. В 38 мача за своя отбор в първенството той отбеляза 30 гола и записа още три асистенции - което доведе до процент от 0,87 гола на мач.

Sportingwin banner
Това означава, че нападателят на "Шпорите" вече има общо 227 гола в само 373 мача във Висшата лига в кариерата си, като повечето от тях идват в топ дивизията. Тъй като Кейн тепърва навлиза в трийсетте, изглежда, че той ще продължи да опъва мрежата на противниковите отбори в следващите няколко години.

Всъщност неговият общ брой голове в лигата през сезон 2022/23 г. му осигури второ място както в класацията за голове в дивизията, така и в класацията за голове в петте големи европейски лиги, като единствено Ерлинг Холанд имаше повече и в двете категории. Кейн победи хора като Килиан Мбапе, Виктор Осимхен и Роберт Левандовски - което показва, че той очевидно все още е един от най-добрите на своята позиция в световния футбол.

Ерик тен Хаг е против продажбата на Мейсън Грийнууд
Старши треньорът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е против това клубът да продаде Мейсън Грийнууд през това лято, като най-вероятният изход от ситуацията се очертава напускане под наем.

"Червените дяволи" провеждат вътрешно разследване, отк...
Според доклад на Football Transfers, освен евентуалното привличане на Расмус Хьойлунд Манчестър Юнайтед също иска да се опита да сключи споразумение с Тотнъм за Кейн през това лято, като може да използва играч на тяхно разположение, за да се опита да изкуши президента на "Шпорите" Даниел Леви да преговаря за играча.

Това може да се окаже реалистичен вариант, защото се смята, че "Шпорите" имат интерес към Антони Марсиал и Юнайтед може да използва това в своя полза.

От ръководството на клуба все още се надяват за потенциална сделка за Хари Кейн въпреки интереса от страна на Байерн Мюнхен, като Юнайтед може да са готови да предложат както французина, така и сериозна сума пари за Кейн, за да убедят Тотнъм да позволят на английския национал да премине на "Олд Трафорд".

Също така изглежда, че самият Кейн няма да има нищо против да премине при "Червените дяволи", така че шансовете на Юнайтед към този момент не са за подценяване.

Ако от Ман Юнайтед най-накрая успеят да го доведат в клуба, тогава това би било сериозен удар за техните съперници, но също така ще превърне "Червените дяволи" в истинска сила, с която всеки ще трябва да се съобразява през следващия сезон.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ЕДИН от ЧЕТИРИ ТОП ПРИОРИТЕТА за ЕРИК ТЕН ХАГ!!! ТРАНСФЕРЕН ХАОС в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД?!?":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини