Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Пол Скоулс каза на Ерик тен Хаг как да спести 100 милиона британски лири за летни трансфери

Манчестър Юнайтед може да успее да задели значителна сума за бъдещи трансфери
Автор: tribunamanunited
Източник: Express.co.uk
1321
Манчестър Юнайтед потенциално може да спести £100 милиона паунда през лятото, които биха могли да бъдат използвани за входящи трансфери, ако се вслушат в съвета на Пол Скоулс. Ерик тен Хаг е готов да продължи реконструкцията на тима си в края на сезона, след като няколко от покупките му се превърнаха в категоричен успех за Червените дяволи.



Един очевиден пропуск обаче беше нападател от най-високо ниво и след като договорът на Кристиано Роналдо беше разтрогнат преди Световното първенство, Ваут Вегхорст беше привлечен като краткосрочен вариант. Той обаче наскоро се оказа извън отбора, тъй като нидерландецът беше изправен пред критики заради липсата на голове.

( Източник снимка- The Sun )


Очаква се Юнайтед да похарчи над 100 милиона паунда през това лято за нападател, който да помогне на играчи като Маркъс Рашфорд и да увеличи възможностите на тима в предните зони, като Хари Кейн и Виктор Осимхен са сред имената, споменавани за преминаване на Олд Трафорд. Въпреки това и двамата нападатели могат да костват нещо повече от британския трансферен рекорд, който Челси наскоро счупи, подписвайки с Енцо Фернандес за £106,8 милиона паунда.

Ваут Вегхорст „донесе повече полза“ за Манчестър Юнайтед от Кристиано Роналдо, твърди Гари Невил

Гари Невил призна, че Ваут Уегхорст „не е годен да върже обувките на Кристиано Роналдо“, но каза, че нападателят е „донесъл повече полза“ на Манчестър Юнайтед.

КАКВО СЕ СЛУЧИ? "Червените дяволи" се стремяха да подсилят атакуващите си редици ...


Въпреки това, Скоулс смята, че Антони Марсиал може да бъде човекът, който да осигури необходимата огнева мощ в предни позиции. Французинът вкара при завръщането си от контузия при победата с 2-0 над Евертън, когато влезе от резервната скамейка през второто полувреме, а легендата на Юнайтед смята, че Марсиал може да вкара 25 гола, ако успее да остане във форма.

„Вижте, страхотно е да го имаме обратно, всички знаем качеството, което притежава“, каза Скоулс пред BT Sport. „Въпросът е дали може ли да бъде постоянен?!? Може ли да издържи до края на сезона? Той няма добър фитнес рекорд, но въпреки това всички знаем колко добър играч е той".

Марсиал показа головите си способности с добър завършващ удар срещу Евертън, като това беше четвъртият му гол във Висшата лига в 12 изяви, включително шест старта под ръководството на Тен Хаг.

Атаката на Манчестър Юнайтед изглеждаше плавна с Марсиал отпред, което е положително за нидерландския бос, тъй като той експериментира доста с атакуващия си квартет през последните седмици.

Според Пол Скоус Рашфорд и Марсиал играят много добре в комбина и ако и двамама са на разположение на Ерик тен Хаг, феновете на Манчестър Юнайтед ще виждат много голове като този при грешката на Шеймъс Коулман и доброто подаване на Рашфорд към Марсиал.

Предстои да видим колко време ще отсъства от терените Маркъс Рашфорд и дали партньорството му с Антони Марсиал в атака за Юнайтед ще се случи до края на сезона.

Гледайте гола на Антони Марсиал срещу Евертън отдолу:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини