Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Расмус Хьойлунд беше представен на феновете на Манчестър Юнайтед.. но в момента е контузен

Автор: tribunamanunited
Източник: Metro
1144
Расмус Хойлунд сбъдна своята детска мечта, когато излезе на терена като играч на Манчестър Юнайтед преди приятелския мач на отбора срещу Ланс на "Олд Трафорд".


Трансферът на датчанина на "Олд Трафорд" за £64 милиона беше потвърден само десет минути преди началото на мача срещу отбора от Лига 1.

След това Хойлунд беше представен на привържениците преди началото на мача и "Олд Трафорд" стана на крака за най-новото си попълнение.

Sportingwin banner
Юнайтед изпитваше остра нужда от нападател, а съсипаният от контузии Антони Марсиал все още е извън игра заради проблема с подколянното сухожилие, който го мъчеше още преди финала за ФА Къп в края на миналия сезон.

Полузащитник на Манчестър Юнайтед е „на крачка“ от присъединяване към друг клуб от Висшата лига
Според различни източници Манчестър Юнайтед е приел оферта, която ще позволи на Ханибал Мейбри да се присъедини към Лутън Таун под наем до края на сезона.

...
20-годишният датчанин има страхотна скорост, висок е 191 см. и има удар с левия крак, заради който го сравняват Ерлинг Хааланд.

Но всички надежди да видим Хьойлунд в действие срещу Уулвс в първия мач следващата седмица бяха попарени, след като Манчестър Юнайтед потвърди, че датчанинът в момента е на цели седмици разстояние от физическа форма, която да му позволи да го видим в игра.

365607506_680934587407426_1253728236680830066_n.webp
( Източник снимка- Getty )
Хойлунд претърпя малък проблем в предсезонната подготовка с Аталанта, въпреки че контузията не беше особено сериозна, за да провали медицинския преглед преди трансфера на датчанина.

Въпреки това, това е разочароваща новина за феновете на Юнайтед, които може и да трябва да изчакат до септември, за да видят датчанина в действие.

В отсъствието на Марсиал срещу Ланс, Маркъс Рашфорд беше избран да започне като централен нападател с Антони и Алехандро Гарначо от двете му страни.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ЕДИН от ЧЕТИРИ ТОП ПРИОРИТЕТА за ЕРИК ТЕН ХАГ!!! ТРАНСФЕРЕН ХАОС в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД?!?":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини