Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Полузащитник на Манчестър Юнайтед е „на крачка“ от присъединяване към друг клуб от Висшата лига

Двата клуба са близо до спаразумение, след като "Червените дяволи" са на път да приемат офертата
Автор: tribunamanunited
Източник: Football365
1312
Според различни източници Манчестър Юнайтед е приел оферта, която ще позволи на Ханибал Мейбри да се присъедини към Лутън Таун под наем до края на сезона.

Играчите на Манчестър Юнайтед „не искаха Хари Магуайър за капитан“ се твърди в нови разкрития от съблекалнята на Манчестър Юнайтед
30-годишният Магуайър остана назад в йерархията на защитниците на Манчестър Юнайтед, откакто Тен Хаг беше назначен за мениджър през миналото лято.

...
"Червените дяволи" привлякоха Ханибал в клуба през 2021 г., когато той осъществи трансфер на стойност 5 милиона евро от Монако, като сумата може да нарасне до 10 милиона евро в зависимост от добавките.


Ханибал има само три мача за първия отбор на Манчестър Юнайтед, като всичките му участия са във Висшата лига.

20-годишният футболист прекара успешен период под наем в Бирмингам Сити миналия сезон, като се отчете с един гол и пет асистенции в 38 мача за сините.

И сега той е на път да направи нова крачка в развитието си, като тунизийският журналист Махмуд Мисауи твърди, че неговият сънародник е „на една крачка“ от присъединяването към наскоро промотирания във Висшата лига Лутън Таун.

Sportingwin banner
Мисауи туитна: „Ханибал е на една крачка от присъединяването към ФК Лутън Таун. Споразумението е почти сключено, някои подробности относно активирането на неговата клауза трябва да бъдат уредени с Манчестър Юнайтед, преди да бъдат обявени.

Трансфер за €30 милиона в Манчестър Юнайтед е „блокиран“ от „един проблем“
Според докладите Ман Юнайтед трябва да продаде двама играчи, за да „финансира“ трансфер на полузащитника на Фиорентина и Мароко Софян Амрабат.

...
Журналистът продължи да обяснява, че Манчестър Юнайтед „не е проследил“ интереса към играча от страна на Монако, а Лутън е „най-близката дестинация“ за играча.

Той още добавя, че нидерландският клуб Фейенорд и тимът от Лига 1 Рен са били „в контакт с обкръжението на играча“, докато Лестър Сити и ФК Улвърхемптън „следят ситуацията" около халфа“.

"Футбол Трансферс" също имат новини за Ханибал и те твърдят, че Манчестър Юнайтед „е приел предложение от новите момчета на Висшата лига Лутън Таун“ за сделка за наем за цял сезон.

Разбираемо е, че „предпочитанието“ на "Червените дяволи" е Ханибал да натрупа опит във Висшата лига през този сезон, като източникът още добавя, че Манчестър Юнайтед обмисля да предложи нов договор на тунизиеца.

ГЛЕДАЙТЕ видеото "ЕДИН от ЧЕТИРИ ТОП ПРИОРИТЕТА за ЕРИК ТЕН ХАГ!!! ТРАНСФЕРЕН ХАОС в МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД?!?":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини