Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Рой Кийн даде присъдата си за крилото на Манчестър Юнайтед Антони, след като беше доста „критичен“ в миналото

Бившият полузащитник Рой Кийн похвали крилото на Манчестър Юнайтед Антъни за това, че „върши основното“, след като преди това беше „критичен“ към бразилеца
Автор: tribunamanunited
Източник: football365.com
876
23-годишният бразилец се представи страхотно в неделя, когато Червените дяволи победиха застрашения от изпадане Нотингам Форест с 2-0, за да увеличат надеждите си за класиране в Шампионската лига.

Антони откри резултата, след удар на Антони Марсиал, отбит от вратаря и последваща добавка, преди да асистира брилянтно на Диого Далот за втория гол на Червените дяволи в мача.



Четвъртият гол на бразилския национал във Висшата лига и първата асистенция за сезона помогнаха на третия Ман Юнайтед да се отдалечи на шест точки от петия Тотнъм в надпреварата за класиране в Шампионската лига.

Придобиването на Манчестър Юнайтед: желанието на Гари Невил май ще се сбъдне, Глейзър са близо до финално решение за продажба

Твърди се, че собствениците на Манчестър Юнайтед, Глейзър, са вече настроени по-скоро за пълна продажба, отколкото за миноритарна инвестиция в клуба.

В момента американците претеглят бъдещето си на "Олд Трафорд" след почти две десетилетия на...
Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн беше "критичен" към Антони в миналото, като много привърженици и експерти бяха разочаровани от липсата в играта му на асистенции и липсата на желание за раздаване в защита.

„Жизненоважно е да постигаме такива голове“, каза Кийн пред Sky Sports. „Бяхме критични (към него в миналото), но той трябва да влиза в наказателното поле повече и да показва същия този глад за голове и желание.

„Колкото и умел да е той, трябва да го показва във важните моменти. За него е голям момент да достигне до тази топка и да я довкара.



„Видяхме брилянтността му за втория гол, но вършенето на основните неща като добавъчни удари на отбити топки, играчите трябва да се учат да го правят, защото това са големи моменти (в мачовете).“

Колегата на Кийн Джими Флойд Хаселбайнк смята, че Антони трябва да достигне до 30 гола на сезон, ако Манчестър Юнайтед иска да се бори за титлата в бъдеще. „Той трябва да вкарва повече голове“, каза Хаселбайнк. „Днес беше важно той да довкара топката при 1-0, а не при 4-0. Но въпреки това трябва да създава повече голови шансове".

„Когато Ливърпул спечели лигата, Салах вкара 30 гола. Това е нивото, което той (Антони) трябва да достигне.

Говорейки за Антони и представянето на неговия отбор, мениджърът на Манчестър Юнайтед Тен Хаг каза: „Имаме нужда от повече голмайстори и съм доволен от Антони. Вкара гол, направи асистенция.

„Стартът му в мача не беше много добър. Мисля, че два пъти той трябваше да направи друг избор, за да предостави топката на Кристиан Ериксен, който беше в добри позиции.

„Но след като навлезе в играта, след това непрекъснато беше заплаха за противника".

ГЛЕДАЙ ФЕН РЕАКЦИЯТА след мача в Ютюб канала:

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини