Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Сър Джим Ратклиф уволни шефа на Манчестър Юнайтед заради подписа на „неуспешния“ Каземиро

Автор: tribunamanunited
Източник: FootballTransfers
816
Сър Джим Ратклиф не е останал много впечатлен от привличането на Каземиро в Манчестър Юнайтед и това е важен фактор за уволнението на Ричард Арнолд, разбра от свои източници "FootballTransfers".

Шефът на "INEOS", който трябва да придобие 25 процента от акциите на клуба от Висшата лига, не е могъл да разбере решението на главния изпълнителен директор Арнолд да подпише с ветерана халф от Реал Мадрид през миналото лято, като източниците на "FootballTransfers" твърдят, че британският милиардер смята Каземиро за „калпав“.

Сър Джим Ратклиф е склонен да осъществи трансфер на двама играчи от Ница в Манчестър Юнайтед
Сър Джим Ратклиф е бил уведомен за два „лесни“ трансфера, които може да направи, след като сделката му за закупуване на миноритарен дял в Манчестър Юнайтед бъде потвърдена. Шефът на "INEOS" е готов да купи 25 процента от клуба за приблизително £1,3 м...
Дефанзивният халф беше привлечен от Реал Мадрид за €60 милиона плюс 10 милиона евро добавки през 2022 г. Бразилският национал беше ключов фактор за третото място на Манчестър Юнайтед във Висшата лига през миналия сезон, както и за спечеления финал срещу Нюкасъл Юнайтед за Купата на лигата.

112423Case.webp
Каземиро беше ключов играч за Юнайтед през първия си сезон в клуба ( Източник снимка- Getty )
Но през тази кампания формата на Каземиро остава много далеч от желаното, като дори се появиха внушения, че той може би е готов да се премести в Саудитската професионална лига през януарския трансферен прозорец, сценарий, към който Манчестър Юнайтед може да бъде отворен предвид огромната заплата на бразилеца и напредващите му години.


Отчасти може би това е причината в последните седмици Манчестър Юнайтед да прави запитвания за възможни цели за позиция №6. Според "FootballTransfers" клубът се е обърнал към Флуминензе, за да попита за Андре, който също е харесван от Фулъм.

112423Andre.webp
Андре Триндади да Коста Нето e полузащитник за Флуминензе ( Източник снимка- Getty )
Появиха се и информации, че от Манчестър Юнайтед обмислят и ход за полузащитника на Ница Кефрен Тюрам, който е френски национал и подобен трансфер може да бъде изключително лесен на фона на факта, че именно сър Джим Ратклиф притежава френския клуб.

Предстои да видим как ще се развие ситуацията с Каземиро и потенциалните негови заместници, но едно е сигурно - Ричард Арнолд повече няма да има роля при бъдещите трансфери на Манчестър Юнайтед, а сър Джим постепенно ще поема юздите на "Олд Трафорд".

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО НАЧАЛО | Сър Дейв Брейлсфорд, Пол Мичъл и Жан-Клод Блан":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини