Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Сър Джим Ратклиф е склонен да осъществи трансфер на двама играчи от Ница в Манчестър Юнайтед

Новият съсобственик на Юнайтед може да започне януарския трансферен прозорец с двоен удар
Автор: tribunamanunited
Източник: Express
903
Сър Джим Ратклиф е бил уведомен за два „лесни“ трансфера, които може да направи, след като сделката му за закупуване на миноритарен дял в Манчестър Юнайтед бъде потвърдена. Шефът на "INEOS" е готов да купи 25 процента от клуба за приблизително £1,3 милиарда, което може да бъде обявено през следващите няколко дни, след което той иска да преразгледа дейността на "Червените дяволи".

Какво каза сър Джим Ратклиф за качествата на Жан-Клод Блан, който е свързван с ролята на главен изпълнителен директор в Манчестър Юнайтед
Бъдещият съсобственик на Манчестър Юнайтед сър Джим Ратклиф преди време очерта какви качества ще донесе Жан-Клод Блан на "Олд Трафорд" на фона на съобщенията, които го свързват с това да наследи Ричард Арнолд на поста главен изпълнителен директор в М...
Отборът на Ерик тен Хаг се нуждае от подсилване след разочароващото начало на сезона и Ратклиф може да осигури бърза помощ.

112223Sir.webp
( Източник снимка- Getty)
Двама играчи на Ница са свързвани с преминаване на "Олд Трафорд" в лицето на Кефрен Тюрам и Жан-Клер Тодибо. Тъй като Ратклиф притежава и отбора от Лига 1, той лесно може да доведе дуото със себе си в Англия и такъв ход вече има подкрепата на бившия защитник на Юнайтед Микаел Силвестър.

112223Kf.webp
( Източник снимка- Кефрен Тюрам. Източник - снимка: Getty )


„Кефрен Тюрам и Жан-Клер Тодибо определено имат нивото да играят за Манчестър Юнайтед“, каза той пред "Bettingexpert". „И съм сигурен, че те са на радара (на Юнайтед) и ще бъдат проверени".


„Те вероятно ще бъдат предложени, защото ще бъде лесен и разумен преход и ще има смисъл за "INEOS" да получи най-добрите доклади за разузнаване конкретно за тези двама играчи. Те са качествени играчи. И двамата са френски национали. Тодибо прави много добър сезон. Тюрам, малко по-малко през този сезон в сравнение с миналия сезон, но все пак е качествен полузащитник”, коментира още Микаел Силвестър.

Петер Шмайхел посъветва Ерик тен Хаг за ново
Петер Шмайхел вярва, че Ерик тен Хаг вече трябва да "постави Хари Магуайър на първо място" при избора си на стартов състав след стабилното представяне на защитника на Манчестър Юнайтед срещу Фулъм.

"Червените дяволи" си осигуриха облекчаваща...
Тюрам е считан за потенциален заместник на Каземиро, тъй като бразилецът изпитва трудности да достигне успеха от първия си сезон в Юнайтед, откакто се присъедини от Реал Мадрид. Междувременно изненадващото изваждане на Рафаел Варан от игра в повечето мачове доведе до спекулации за неговото напускане на клуба от "Олд Трафорд", като неговият сънародник Жан-Клер Тодибо е възможен негов заместник на поста централен бранител.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО НАЧАЛО | Сър Дейв Брейлсфорд, Пол Мичъл и Жан-Клод Блан в Манчестър Юнайтед":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини