Имейлът беше копиран успешно!

СЛЕД МАЧА

Андре Онана отново беше абсолютна класа за Манчестър Юнайтед, но той няма да получи признание

Автор: tribunamanunited
Източник: UnitedInFocus
330
Андре Онана показва защо Манчестър Юнайтед настоя да подпише с него през изминалото лято и защо Ерик тен Хаг го подкрепи на фона на трудностите му в началото на сезона.

Достатъчно трудно е за един вратар да получи признание в най-добрия си момент, камо ли в мач, в който 19-годишно дете-чудо вкарва сензационен гол със задна ножица.

Пропуснат момент: блестящата реакция на Люк Шоу при гола на Алехандро Гарначо за Манчестър Юнайтед
Манчестър Юнайтед продължи силната си серия във Висшата лига с трудна победа с 3-0 над Евертън в неделя.

Ерик тен Хаг със сигурност беше изпратил своите играчи с план да накарат "Гудисън Парк" да замлъкне възможно най-рано през мача, след ка...
Но наистина си струва да акцентираме на Андре Онана, който заслужава похвала след още едно много уверено представяне в гостуването на Манчестър Юнайтед и победата над Евертън с 3-0 на "Гудисън Парк".


Имаше известно притеснение относно това дали Онана ще може да участва в мача с "Карамелите", след като претърпя удар по време на международен мач за Камерун. За щастие той успя да се възстанови навреме.

112723GAn.webp
Андре Онана застана на вратата на Юнайтед срещу Евертън ( Източник снимка- Getty )


И Андре Онана беше отличен.. отново. Той е наистина преобразен играч след спасяването на дузпата у дома срещу Копенхаген през октомври.

Това бе още една чиста мрежа за вратаря (номер 5), който сега води в класацията на Висшата лига в тази категория.

Онана трябваше да свърши много работа в двубоя с Евертън, като направи шест спасявания и отказа атакуващите футболисти на домакините, които записаха статистика от 1,31 очаквани голове по време на мача, без в крайна сметка да съумеят да отбележат попадение.

Ерик тен Хаг вече има играч, на когото може да се „довери“ на фона на слабия старт на сезона на Манчестър Юнайтед
Хари Магуайър си проправи път обратно сред групата с доверените играчи на Ерик тен Хаг.

Нидерландският специалист трябва да е изключително разочарован от ситуацията в Манчестър Юнайтед – както на терена, така и извън него. Контузиите продълж...
Едно от неговите спасявания дойде след удар от упор на Доминик Калвърт-Люин с глава, който Онана улови спокойно. Защитниците на Манчестър Юнайтед, изглежда, също вече имат доверие в Онана. Юнайтед се защитаваше добре като едно цяло, успявайки да отблъсне изцяло атаките на Евертън.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Евертън 0-3 Манчестър Юнайтед

Камерунският вратар започва да се очертава като добър актив за Манчестър Юнайтед, а не като пасив, и това е наистина добър знак за бъдещето. Юнайтед похарчи £43 милиона за него през лятото, като сумата може да нарасне до £47 милиона в зависимост от представянето му под рамката.

Андре Онана беше жестоко критикуван от английската преса, откакто се присъедини към Манчестър Юнайтед, като мнозина чакаха с нетърпение той да се провали.

И в началото не беше лесно. Той направи доста грешки, както в първенството, така и в Шампионската лига. И все пак мащабът на тази критика все още не е съпоставим с похвалите, които той би следвало да получи за промяна на формата си.

В ден, в който атакуващите играчи окупираха заглавията в медиите, на Андре Онана едва ли ще бъде отдадено заслуженото, но феновете на Манчестър Юнайтед няма как пропуснат добрите изяви на своя камерунски страж.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "АНДРЕ ОНАНА?!? Йоан Богданов, ФЕН на ИНТЕР, коментира ВРАТАРЯ на Манчестър Юнайтед":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини