Имейлът беше копиран успешно!

РЕАКЦИИ

Пропуснат момент: блестящата реакция на Люк Шоу при гола на Алехандро Гарначо за Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: MEN
668
Манчестър Юнайтед продължи силната си серия във Висшата лига с трудна победа с 3-0 над Евертън в неделя.

Ерик тен Хаг със сигурност беше изпратил своите играчи с план да накарат "Гудисън Парк" да замлъкне възможно най-рано през мача, след като нидерландският специалист е бил напълно наясно с атмосферата, която може да се възпламени в "Мърсисайд". Но никой не очакваше приповдигнатата атмосфера да се разсее по толкова категоричен начин, след като Гарначо вкара незабравим гол още в третата минута на срещата.

Рой Кийн даде мнението си за Коби Мейну след първия старт във Висшата лига за младежа на Манчестър Юнайтед
Коби Мейну започна като титуляр в неделя, а Ман Юнайтед продължи силната си серия от резултати във Висшата лига с победа с 3-0 над Евертън.

...
19-годишният играч гледаше как центрирането на Диого Далот се носи към него, преди да нанесе удар по топката с акробатична задна ножица, която да се озове в горния ляв ъгъл на вратата на Джордан Пикфорд. Малцина от зрителите на стадиона можеха да повярват на това, което току-що бяха видели и Люк Шоу не беше по-различен.

Бившите играчи на Манчестър Юнайтед Теден Менги и Антъни Еланга доказват своята стойност, след като бяха продадени през лятото
Манчестър Юнайтед продаде доста възпитаници на академията през лятото, когато Ерик тен Хаг се зае да преразгледа отбора, за да позволи на по-младите играчи да продължат кариерата си другаде.

...
Левият бек, който играе първия си мач от август месец насам, направи фигура, изразяваща пълен шок, докато тичаше към Гарначо с ръка на устата си. Всяка червена фланелка скоро се присъедини към него в общата прегръдка над тийнейджъра, а това празнуване на гол ще се повтаря десетилетия напред.



Гарначо можеше да напусне терена в петата минута и пак да бъде "Играч на мача" след този феноменален гол, но младото крило беше също толкова впечатляващ в работата си в защита, колкото и с попадението си. Тийнейджърът беше постоянна заплаха за Евертън отдясно, но в същото време вършеше и мръсната работа, за да помогне на Шоу, докато Евертън набираше скорост по дясното крило.


Гарначо беше заменен в 72-рата минута на мача, но това, което направи в това гостуване в "Мърсисайд", определено ще се помни години наред, а Люк Шоу беше привилигирован да види невероятното изпълнение на аржентинеца отблизо, с гледка от лявото крило на Манчестър Юнайтед.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Евертън 0-3 Манчестър Юнайтед

ГЛЕДАЙ ФЕН РЕАКЦИЯ "Феноменален ГАРНАЧО | Евертън 0-3 Манчестър Юнайтед":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини