Имейлът беше копиран успешно!

МНЕНИЯ

Рой Кийн даде мнението си за Коби Мейну след първия старт във Висшата лига за младежа на Манчестър Юнайтед

Автор: tribunamanunited
Източник: MEN
707
Коби Мейну започна като титуляр в неделя, а Ман Юнайтед продължи силната си серия от резултати във Висшата лига с победа с 3-0 над Евертън.

Манчестър Юнайтед са били предупредени за Антони два дни преди трансфера на стойност 86 милиона паунда
Mанчестър Юнайтед са били предупредени, че надплащат за Антони два дни преди сключването на сделката за крилото.

"Червените дяволи" подписаха с Антони, реализирайки огромен трансфер на стойност £86 милиона от Аякс през август 2022 г.

...
Рой Кийн похвали „изключителния“ Коби Мейну след невероятното представяне на младия полузащитник в халфовата линия за Юнайтед. Докато предната тройка на тима обра аплодисментите на публиката за своите голове, Мейну беше играчът с най-отличително представяне в целия отбор на "Червените дяволи". 18-годишният играч показа игра, изпълнена с хладнокръвие и агресия под голямото напрежение на "Мърсисайд", диктувайки темпото и потискайки атаките на Евертън.

112723Ko.webp
Коби Мейну с невероятното представяне срещу Евертън ( Източник снимка- Getty )
„Невероятно, не искам да се увличам твърде много, но съм сигурен, че ще го направим“, каза Кийн пред "Sky Sports" за Мейну. „Той изглеждаше така сякаш винаги имаше време с топка в крака и да вземе (правилното) решение – кога да опита дълъг пас, кога да подаде на късо разстояние. И без топката.. какво (невероятно) цялостно представяне", коментира бившият капитан на Юнайтед.

Рио Фърдинанд каза, че Манчестър Юнайтед е продал най-добрия защитник в клуба преди изненадващият обрат
Рио Фърдинанд смята, че Манчестър Юнайтед никога не е трябвало да продава защитника Джони Еванс, преди да го върне изненадващо през това лято.

Ирландският бранител, който в началото на следващата година става на 36 години, успява да държи Ра...
„Знам, че клубът има високо мнение за него. Те ще гледат на мача днес срещу Евертън като на доказателство, че мениджърът трябва да го постави (сред титулярите), той (Тен хаг) очевидно трябва да му има доверие..", каза още ирландецът. 112723Ro.webp
Рой Кийн хареса много представянето на Коби Мейну ( Източник снимка- Getty )
"Слушай, успех на детето. Той беше изключителен. Това е страхотно начало за него. Да се надяваме, че ще остане без контузии и ще има поредица от мачове за Манчестър Юнайтед, защото днес изглеждаше като играч от този тип. Умел и смел, много кураж, хареса ми да го гледам", завърши коментара си Кийн.

Оцени играчите тук ОЦЕНКИ ТУК -> Oценете всички футболисти и мениджъра Ерик тен Хаг в мача Евертън 0-3 Манчестър Юнайтед

Юнайтед си върна шестото място с победата в неделя, след като падна за кратко до осмо място след спечелените мачове от Нюкасъл и Брайтън в събота.

Отборът на Тен Хаг ще се надява да натрупа инерцията от доброто си представяне като гост срещу Евертън, тъй като на тима предстои ново гостуване в сряда, когато се изправя срещу Галатасарай в Истанбул в Шампионската лига.

ГЛЕДАЙ ФЕН РЕАКЦИЯ "Феноменален ГАРНАЧО | Евертън 0-3 Манчестър Юнайтед":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини