Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Ерик тен Хаг е разярен, след като Манчестър Юнайтед е на път да изпусне английски национал поради сагата с продажбата на клуба

Автор: tribunamanunited
Източник: The Sun
1721
Споре The Sun Ерик тен Хаг е останал много ядосан, след като плановете му да подпише с Деклан Райс са на път да бъдат осуетени от разразилата се сага с продажбата на Манчестър Юнайтед.


Босът на "Червените дяволи" е на мнение, че капитанът на Уест Хем Райс би бил идеално попълнение за халфовата линия на тима и отчаяно иска да направи оферта за неговото закупуване.

Манчестър Юнайтед
Според немското издание Kicker Манчестър Юнайтед се интересува от подписа на Джеръми Фримпонг от Байер Леверкузен през лятото.

...
Но продължителната драма за продажбата на Юнайтед позволи на Арсенал да се придвижи много близо до английския ас.

Манчестър Юнайтед
( Източник снимка- EPA )
Разходите за играчи, които може да направи Тен Хаг, са ограничени, докато Глейзърс решават дали да продадат или да останат, а още повече Юнайтед тепърва трябва да разтоварят състава си от ненужните футболисти, за да осигурят допълнително финансиране.

Sportingwin banner
Катарският шейх Джасим бин Хамад ал-Тани е все по-близо до победата в битката за клуба.

Но шефовете на Премиър Лийг все пак ще трябва да завършат т.нар. Тест на собствениците и директорите, който отнема около десет дни - което означава, че ръцете на Тен Хаг може да са останат вързани за поне още две седмици.

Първоначалната оферта на Арсенал от £90 милиона паунда плюс добавки за Деклан Райс беше отхвърлена от Уест Хем.

Но се очаква те да повишат офертата си съвсем скоро, като се съобщава, че от Манчестър Сити също се готвят да се включат в надпреварата в последния момент.

Манчестър Юнайтед
The Guardian съобщава, че надпреварата за звездата на Интер Андре Онана е между Манчестър Юнайтед и Челси.

...


ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини