Имейлът беше копиран успешно!

НОВИНИ

Разменна сделка на Манчестър Юнайтед може да разреши сагата с Джейдън Санчо и да провали плана на Ливърпул за заместник на Салах

Манчестър Юнайтед може да открадне цел на Ливърпул на трансферния пазар
Автор: tribunamanunited
Източник: Express
5784
Съобщава се, че Байерн Мюнхен преследва трансфер на защитника на Манчестър Юнайтед Рафаел Варан през януари. Смята се, че "Червените дяволи" имат желание да задържат французина, но биха могли да бъдат убедени в противното, ако получат правилната оферта.

Манчестър Юнайтед са били предупредени за Антони два дни преди трансфера на стойност 86 милиона паунда
Mанчестър Юнайтед са били предупредени, че надплащат за Антони два дни преди сключването на сделката за крилото.

"Червените дяволи" подписаха с Антони, реализирайки огромен трансфер на стойност £86 милиона от Аякс през август 2022 г.

...
Ако Юнайтед реши да влезе в преговори, тогава от клуба могат да поискат размяна плюс пари за крилото на Байерн Лерой Сане. Английският гранд отчаяно се нуждае от атакуващ флангови футболист от световна класа, който да реши проблемите им по десния фланг.

Първият избор на този пост Антони не успя да оправдае високите очаквания към него, откакто се премести на "Олд Трафорд" от Аякс за £82 милиона през лятото на 2022 г., докато Джейдън Санчо беше изгонен от първия отбор от Ерик тен Хаг след пост в социалните мрежи и последващ кофликт с мениджъра на тима.


Според "Daily Mirror" Манчестър Юнайтед са запалени почитатели на Лерой Сане и биха искали да го имат в клуба. Преди да напусне яростния съперник Манчестър Сити в посока Байерн Мюнхен през лятото на 2020 г., букмейкърите намалиха коефициентите Сане да направи краткото пътуване из града, за да играе за Юнайтед.

112523Lr.webp
Лерой Сане с екипа на Байерн Мюнхен ( Източник снимка- Getty )
Но германската суперзвезда спря тези слухове, като настоя: „Това няма да се случи (присъединяване към Юнайтед), това изобщо няма да се случи. Наистина съм щастлив тук и съм от правилната страна (на града)!".

След това Сане все пак напусна Сити по-посока Байерн Мюнхен, където изгради отлична кариера през последните три сезона и половина и в момента е сред голмайсторите на Бундеслигата с осем гола от 11 мача в лигата. Въпреки това той непрекъснато е свързван с напускане на "Алианц Арена" в германската преса.

Манчестър Юнайтед може да подпише с
Според журналиста Фабрис Хокинс Манчестър Юнайтед следи отблизо ситуацията около Юсуф Фофана в Монако.

Договорът на полузащитника изтича в края на сезон 2024/25, но "Червените дяволи" са изправени пред силна конкуренция за неговия подпис от ...
Договорът на крилото с баварците изтича през 2025 г., което все пак означава, че ако контрактът му не бъде подновен до края на сезона, клубовете от Англия ще могат да наддават за играча.

Сред другите отборите, обсъждани като възможна дестинация за Сане, е Ливърпул, който според съобщенията го е определил като идеален заместник на Мохамед Салах, ако египтянинът напусне "Анфийлд" и отиде в Саудитска Арабия. Твърди се, че Ливърпул е готов да счупи трансферния си рекорд, за да вземе 27-годишния футболист.

Но все пак раздяла с египтянина изглежда малко възможна, така че определено тимът на Манчестър Юнайтед има по-голяма нужда от креативен атакуващ футболист по десния фланг, като Лерой Сане пасва изключително добре на предочитанията на Ерик тен Хаг, който харесва играчи със силен ляв крак за този пост, какъвто е и бразилеца Антони.

Предстои да видим дали интересът на Байерн Мюнхен към Рафаел Варан ще се засили през януарския трансферен прозорец и дали Лерой Сане все пак няма да реши да приеме ново предизвикателство във Висшата лига, където играта и стила са му много добре познати.

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "НОВО НАЧАЛО | Сър Дейв Брейлсфорд, Пол Мичъл и Жан-Клод Блан в Манчестър Юнайтед":
ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини