Имейлът беше копиран успешно!

ТРАНСФЕРИ

Манчестър Юнайтед търси вариант да намали загубите си и ще предложи бразилеца Антони на трансферния пазар със сериозна отстъпка

Автор: tribunamanunited
881
Съобщава се, че Манчестър Юнайтед се е отказал от Антони и се готви да освободи недобре представящото се крило в края на сезона.

Халф, продаден от Ерик тен Хаг за сума, достигаща до £15,5 милиона, е спряган за национал на Англия
Бивш талант от академията на Манчестър Юнайтед може да бъде повикан за първия си мач за националния отбор на Англия.

...
Бразилецът, който се присъедини от Аякс за £86 милиона, беше един от най-скъпите трансфери на Ерик Тен Хаг преди 18 месеца.


Въпреки че стана седмото най-скъпо попълнение във Висшата лига, 23-годишният Антони се оказа голямо разочарование за феновете. Вкарвайки само девет гола в 69 изяви във всички състезания, южноамериканецът се представя много под очакванията на "Олд Трафорд".

2.22.2024A.webp
Антони не оправдава очакванията на феновете ( Източник снимка- Getty )


И с младия Алехандро Гарначо, който продължава да впечатлява, заемайки мястото на Антони на десния фланг, според скорошен доклад на изданието "Fichajes", изглежда, Тен Хаг най-накрая се е отказал от бившия си играч.

Рой Кийн даде присъдата си за крилото на Манчестър Юнайтед Антони, след като беше доста „критичен“ в миналото
23-годишният бразилец се представи страхотно в неделя, когато Червените дяволи победиха застрашения от изпадане Нотингам Форест с 2-0, за да увеличат надеждите си за класиране в Шампионската лига.

Антони откри резултата, след удар на Антони ...


Всъщност, толкова раздразнен от слабите представяния на Антони, откакто пристигна на "Олд Трафорд", Тен Хаг е готов да се лиши от услугите на 23-годишния играч в края на сезона. "Червените дяволи" обаче са наясно, че няма да могат да си възстановят по-голямата част от сумата от близо £90 милиона, които похарчиха за него.

Гласувай тук: Какви е вашата прогноза за мача Манчестър Юнайтед - Фулъм от Висшата лига???

В резултат на това клубът, воден от семейство Глейзър и новия акционер сър Джим Ратклиф, ще бъде принуден да намали исканата цена до само £43 милиона (€50 милиона) – огромна отстъпка за всеки клуб, който иска да предложи на бразилеца път за развиетие далече от неговия кошмар в Манчестър.

Манчестър Юнайтед
Единственото попълнение на Ралф Рангник в Манчестър Юнайтед най-накрая може да дебютира срещу Лутън в неделя, след като беше забелязан на тренировка на първия отбор.

...


През идното лято предстои да видим дали даден клуб ще прояви сериозен интерес към Антони, а Манчестър Юнайтед със сигурност ще трябва да търси и купувач за друго свое крило - Джейдън Санчо, като също се очаква да се разгледат и постъпилите оферти за други флангови футболисти като Мейсън Грийнууд, Амад Диало и Факундо Пелистри.

Едно е сигурно - очаква се горещо трансферно лято и сериозен "ремонт" на тима от "Олд Трафорд".

ГЛЕДАЙ ВИДЕО "Излизаме за ПОБЕДА | Манчестър Юнайтед - Фулъм | ПРЕДИ МАЧА":

ПРОЧЕТИ СЪЩО И:

Последни новини